در آبان ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای 
مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است: در گروه نان و 
غلات، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ٥.١ درصد، رشته آش با ٤.٢ درصد و شیرینی خشک با ٤ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.در
 گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن، اقلام مرغ ماشینی با ٧.٨ درصد و 
ماهی قزل آلا با ٦.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل 
داشتهاند.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن ، بیشترین افزایش 
قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پنیر ایرانی پاستوریزه با ٤.٥ درصد، کره 
پاستوریزه (کره حیوانی)  با ٤.٢ درصد و دوغ پاستوریزه با ٣.٤ درصد بوده 
است. همچنین در این گروه روغن نباتی جامد با ٤.١- درصد و روغن مایع با ٠.٤-
 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.در گروه میوه و 
خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیموترش با ٤.٥ درصد
 و هلو با ٤.٣ درصد است. همچنین در این گروه پرتقال با ٢٢.٨- درصد و موز با
 ١.٤- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در 
گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به 
گوجه فرنگی با ٣٣,٥ درصد،  فلفل دلمه ای با ١٥.٨ درصد و سیب زمینی با ١٢.٠ 
درصد است. همچنین در این گروه هویج فرنگی با ٢٤.٥- درصد و خیار با ٦.٤- 
بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه قند و 
شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل 
مربوط به رب گوجه فرنگی با ١٣.٣ درصد و سس گوجه فرنگی با ٥.١ درصد است.